2016. július 2., szombat

Kapcsolaterősítés Feketeerdőn



Július első napján nagy izgalommal és nyüzsgéssel telt meg a Margittai Református parókia udvara. Az ifjúsági csoport tagjai kirándulni készültek Feketeerdőre. Az időjárás csodásnak igérkezett, és így indulhattunk neki utunknak.
Az út hamar eltelt, hiszen mindenki alig várta, hogy megérkezzünk végre a jól ismert tisztásra, és a frissen, hűsen csobogó patak partjára. Az érkezést követően nem sokat váratott magára a hűsölés, még jóformán ki se csomagoltunk, amikor már mindenki a patakban volt. A meleg idő megengedte számunkra a felfrissülést és a fürdőzést.
Egy kis csapatépítő játékra is sor került, amely keretében jobban megismerhettük egymást, jobban ráfigyelhettünk egymásra. Ezt követte egy újabb csapatformáló foglalkozás. A fiúk fát gyűjtöttek az ebéd elkészítéséhez, a lányok pedig a kruplit tisztították, szeletelték, készítették elő. Az előkészületeket egy közös ebéd követte, amely mindenki számára bőséges volt. A testi táplálkozást követően, mindenki egy kicsit elcsendesült és engedtük, hogy a mi Istenünk a lelkünkről is gondoskodjon.
Pál apostol második Korintusi leveléből szólt hozzánk az ige, amely a bizalmunkat akarta erősíteni. Abban akart formálni, hogy merjünk és tudjunk megbízni egymásban, de elsősorban a mi szerető Istenünkre bízzuk a mi életünket.
Egy kis lazitást követően a napunk záró eseménye az elmaradhatatlan számháború volt, amely keretében a lányok és a fiúk mérkőzhettek meg egymással az erdő fái között rejtőzködve.
Hálát adunk a mi szerető Istenünknek, hogy kirendelt mindent a számunkra, és egy szép napot tölthettünk együtt. Egyedül neki mondunk mindezért hálát és köszönetet.
Botos Júlia

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése