2012. szeptember 18., kedd

A margittai Nőszövetség Egerben


Várva várt esemény köszöntött ránk július 3-án. Nőszövetségünk szokásos évi egy napos kirándulását idén Egerbe szervezte.


Reggel 6 órakor a parókia elől indultunk és négy órás utazás után Egerbe érkeztünk. Fogadott idegenvezetőnk Eger várának déli bejáratánál várt bennünket. Bemutatta Eger várát és fáklyás kazamatta vezetésben is részünk volt. Ezután elindultunk a városközpontba. Idegenvezetőnk bemutatta a Dobó-teret, a Minorita Templomot és a különleges Kopcsik Marcipániát, ahol minden cukorból készült,.... majd a félórás pihenő alatt mindenki felfrissülhetett egy fagylalt, üditő által.

A központból utunk a Szépasszony völgyébe vezetett, ahol megebédeltünk és a hely jellegzetes borával koccinthattunk. Kis pihenő, szabad séta, beszélgetés után Egerszalókra indultunk, ahol a természetadta csodálatos sódombot és az új strandot csodálhattuk meg.

Hosszú, fáradságos nap után, későn értünk haza, de erőt gyűjtöttünk ahhoz, hogy szokásos hétfői munkálkodásunkat ugyanolyan jókedvvel folytathassuk, mint ahogy addig csináltuk.

Kovács Beáta
nőszövetségi elnök

Forras: ermellek.blogspot.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése