2012. szeptember 18., kedd

Vakációs bibliahét Margittán


„Ezt látnod kell!”címmel vakációs bibliahetet tartottunk Margittán, július 9-15. között.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a nagyvakáció és az éppen zajló angoltábor ellenére minden nap megtelt a református parókia imaterme zsibongó, Isten Igéje hallgatására vágyó gyermekekkel. Az idén nagyon sok óvodás vett részt a foglalkozásokon, és más településekről is érkeztek hozzánk érdeklődők. Munkánkat sok lelkes ifi segítette.

Elizeus próféta történetén keresztül a gyermekek megtanulták, hogy Istenhez minden bajunkkal fordulhatunk, mert ő szerető Atyaként gondoskodik rólunk. Isten a kicsit is felhasználhatja, ha azt neki adjuk és engedelmeskedünk neki. Lehet, hogy nincs csak egy mosolyunk. Isten azt mondja:- Add nekem, és megvidámítunk valakit, aki szomorú!

A történetek mondanivalójának elmélyítését nagymértékben elősegítették a vidám, ritmusos, könnyen megtanulható énekek, amelyeket kicsik és nagyok boldogan énekeltek.

A tanulás mellett jutott idő a játékra, a kézimunkára és a Nőszövetség tagjai által készített finom sütemények elfogyasztására is. Elmondhatjuk, hogy egy nagyon tartalmas és kellemes héten vagyunk túl, melynek utolsó napján, a gyülekezet előtt is bemutattuk a héten tanultakat.

Adjon Isten még sok ilyen áldott alkalmat!

Bordás Mária
vallástanár

Forrás: ermellek.blogspot.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése