2015. június 15., hétfő

5. születésnap

  Kórusunk születésnapja


       Az Örökkévaló kegyelme által egyházközségünk énekkara ebben az esztendőben megérte fennállásának 5. évét. Ezt a kerek évfordulót gyülekezeti közösségben az évadzáró szolgálat keretein belül kívántuk megtartani és megünnepelni. Az ünnepi istentisztelet alapigéje 1 Krónika 16. 8-13 által az éneklés, Istendicsőítés felemelő és szép szolgálatát hangsúlyozta. Az igehirdetést követően kórusunk hat énekszámmal nyújtott betekintést a jelenlévő hívek számára mindabból az énekanyagból, amit az elmút év - évek során Isten szerete által megtanult. 
      Ezt követően Kovács Gyula lelkipásztor és Dr. Kürti László főgondnok köszönő - köszöntő gondolatai hangzottak el, majd díszoklevelet adtak át az énekkar tagjainak. Mind a kórusvezető - kántor, mind a kórustagok részéről áldozatos hozzáállás és hűséges odaadás szükségelteteik, hogy ezt az Istent magasztaló szolgálatot végezhessük. Hála Istennek, hogy mindezidáig megsegített és vezetett bennünket, az Ő áldásaiban bízunk a jövendőt illetőleg is.
      A templomi rész után a az ünneplés a gyülekezeti teremben folyatatódott jókedvű beszélgetés és asszonyaink által elkészített ízletes ebéd elfogyasztása közben. Az ebéd, a meglepetés torta elfogyasztásával zárult.
      A jól megérdemelt nyári szünidő után ősszel újjult erővel folytatjuk az énekkari szolgálatot.


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése