2013. január 14., hétfő

Mindig velem Uram... Három éves a gyülekezet kórusa

Immár három éve annak, hogy a margittai református gyülekezetben megkezdődött a kórusnak a szolgálata. 2010 januárjában volt az első énekpróba, amit azóta is rendszeres gyakorlás követ. 
Ennek az emlékére, csütörtök délután, január 10-én, a bibliaórát követően ünnepeltek a kórustagok.
Dr. Kürti László, főgondnok, megköszönte a kántor úrnak a kitartást, a munkát, amivel készítette a kórust a különböző szolgálatokra. És nem utolsó sorban köszönetet mondott minden egyes kórustagnak, akik kitartottak és időt, energiát áldoztak, hogy szolgálhassanak, énekeikkel dícsérjék az Istent. 

A főgondnok úr köszöntése után, Kovács Gyula lelkipásztor a 92. zsoltár szavaival köszönte meg a kórustagoknak a munkát, a kitartást, a szolgálatot, amit a gyülekezetben végeztek. A továbbiakra nézve Isten áldását kérte a munkájukra, a szolgálatokra, és a folytatásra. Kívánta, hogy ezt a három évet kövesse még sokszor három év, hogy hosszú időn keresztül örvendeztethessék énekeikkel a gyülekezeteket.
Ennek utána születésnaphoz illően megérkezett a torta is, amit Lőcsei László, kántor, felesége készített. Köszönjük neki.
Szeretetvendégséggel zárult az ünnepség, amely jó alkalom volt egy kis kötetlen beszélgetésre, társalgásra, éneklésre.

Köszönet a kórusnak az eddigi szolgálatokért, és kérjük, hogy Isten áldása kísérje a további munkájukat, készülésüket, éneklésüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése